ΚΑΖΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Tabs group καταχώρησης

Επικοινωνία

Το φαρμακείο ΚΑΖΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και στεγάζεται σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο - ανακαινισμένο χώρο, παρέχοντας στους πελάτες του την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Στο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φαρμάκων, φυτικών και υποαλλεργικών προϊόντων, καθώς και δερμοκαλλυντικών. Επίσης, διατίθενται βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, εξειδικευμένες φόρμουλες για αθλητές, βρεφικά είδη και πάνες Pampers, προϊόντα αδυνατίσματος, προϊόντα για διακοπή καπνίσματος και αρώματα. Ακόμα, θα βρείτε προϊόντα περιποίησης άκρων και στοματικής υγιεινής, γυαλιά πρεσβυωπίας και ορθοπεδικά είδη.

Στο φαρμακείο μας θα βρείτε τα πάντα για την καθημερινή φροντίδα παιδιών και ενηλίκων. Όλα αυτά στις πιο γνωστές και επώνυμες εταιρείες παραφαρμακευτικών ειδών.

Επιπλέον, στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε λύσεις για θέματα υγείας και ομορφιάς. Διαθέτουμε επιστημονικούς συνεργάτες, άρτια καταρτισμένους, που βρίσκονται κοντά σας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και ανάγκη σας.

Επωφεληθείτε από τις πολλές προσφορές μας σε διάφορα προϊόντα και συσκευασίες δώρου.

Παρέχουμε τα πιο ποιοτικά είδη και σας περιμένουμε, πάντα, με διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Λεωφόρος Δημοκρατίας 355, 68100
2551023378
6974171503